Prisstigning

1 mai 2024 vil vi ha ein prisjustering på eit utvalg av behandlinger. Dette er normal praksis 1 gang pr år og vi forsøker å holde markedspriser. Anne Marie og Lisa.

SMS påminnelse

Du vil nå få SMS påminnelse 48 timer før timen din, og ikkje 24 timer slik som tidligere. Ved avbestilling og endring av time på nett, må dette skje 48 timer før timen. Etter 48 timer, ta kontakt direkte med oss. Minner om at vi har 24 timer avbestillingsfrist på timen. Etter det, belastes det 75% av timens pris.

Neurofeedback Nordfjord

Neurofeedback er ein læringsprosess som bygger på hjernens neuroplastisitet. Neurofeedback er en læringsprosess der hjernen bruker informasjonen den får om seg selv til å optimalisere sin egen funksjon. Vi utnytter hjernens neuroplastiske evne til å bygge nye forbindelser mellom nevronene.

Kva er egentlig neurofeedback?
Nevrofeedback er ein metode som trener hjernen til å fungere bedre og aukar følelsesmessig velvære. Ved å måle hjernens elektriske aktivitet med små sensorar på hovudet er det mogleg å gje hjernen tilbakemelding om korleis den fungerer gjennom syn og hørsel.

Nevrofeedback gjer det mogleg å trene opp hjernen og lindre psykiske og fysiske problemer, uten bruk av medisiner eller rådgivning. På samme måte som kroppen styrkes av fysisk trening, kan nevrofeedback styrke hjernens evne til å regulere tanker, sanser, atferd, følelser, smerte og mykje meir.

Det gjev oss ro og balanse til å trives og utvikle oss.


Anne Marie er nå ferdig utdannet "neurofeedback trener" og vil tilby denne formen for trening her på Sumstøl Frisør og Velvære.
Se egen nettside fro meir info: www.neurofeedback-nordfjord.com

Dermalux Lys Terapi.

Dermalux®-Flex behandlingen er en avslappende, smertefri opplevelse med påvist positiv effekt på humøret.
Gi deg muligheten til å nyte litt luksuriøs tid mens huden absorberer det energigivende lyset for å starte celle-regenerering og gjenopprette utstrålingen.

Dermalux® er et prisbelønnet behandlingssystem innen LED lysterapi.

Korleis virker det?
Sjølve behandlingen er ein avslappende, smertefri opplevelse med bevist humørforbedrende effekt. Nyt litt luksus egentid mens huden tar til seg det energigivende lyset som stimulerer cellefornyelse, roer ned irritasjon og gir ein fantastisk glød !
Du kan ta en behandling alene eller i kombinasjon med andre hudbehandlinger. Denne behandlingen er fin for dei som har akne eller rosacea, men også for dei som ønsker ei friskere hud og antiaging effekt.
Dermalux Flex kan brukes både til ansikt og kropp.

DERMALUX FLEX LED HAR TRE TYPER LYS:
-BLÅ 415NM.
-RØD 633NM.
-NÆR INFRARØDT LYS 830NM.

Blått lys 415nm
Bakteriedrepende virkning uten irritasjon.
- Reduserer kviser og uren hud.
– Forbedrer hudens klarhet
– Beroligende effekt for inflammatorisk hud
– Post prosedyre for å minimere kviser og infeksjon
– Bevist å styrke humøret og redusere tretthet.

Rødt lys 633nm
Stimulerer syntese av kollagen og elastin.
– Forbedrer hud tekstur og tone.
– Fremskynder cellefornyelse.
– Reduserer fine linjer.
– Øker naturlig hud fuktighet.
– Øker blodsirkulasjonen og oksygen tilførselen.
– Stimulerer lymfesystemet.
– Forbedrer og gjenoppretter optimal cellefunksjon.

Nær infrarødt lys 830nm
Hudforyngelse.
– Beroliger rødhet og irritasjon.
– Modulerer inflammatorisk respons.
– Fremskynder sårheling.
– Reduserer hevelse.
– Fremmer smertelindring.
– Ideell for den mest følsomme huden.

Optima pH

Hudvask og hudpleie med låg pH – pH4 bevarer den gode og normale bakterieflora og gjev hud i balanse
“Naturen skal kun hjelpes for at dens egen kraft skal virke”-Hippokrates-

Optima spelar på lag med naturen og vår filosofi er at produkta våre skal ha effekt i samsvar med økologiske prinsipp. Det gjer me ved at me tek vare på huda sitt naturlege forsvar. Låg pH (pH4) og bruk av organiske syrer styrer bakterieveksten bort frå skadelege bakteriar og sopp, samtidig som ein tek vare på dei gode bakteriane. Då hjelper me huda til å hjelpe seg sjølv, og me får me ei hud i balanse.

OPTIMAKONSEPTET
• Alle Optimaprodukta har pH 4.
Hud i balanse har låg pH (4-6), rikeleg med feittstoff og ein solid normalflora.
pH 4 i Optima er viktig for å halda vedlike denne balansen og reparera hud som er i ubalanse. Organiske syrer er viktige ingrediensar for å oppnå dette.

• Hemmande effekt på skadelege bakteriar og sopp i Optima skriv seg frå innhaldet av organiske syrer. Dette er syrer som finst i naturen og i mange nyttige matvarer. Eddik, sitroner, tranebær, tyttebær, molter og rognebær er slike produkt. Det fine med desse syrene er at dei ikkje skadar dei nyttige bakteriane.

• Alginat er ein viktig ingrediens.
Optima er einaste hudpleieserien som inneheld alginat som blir produsert frå tang og tare. Alginat er ein kjent ingrediens i spesialbandasjar for sårheling.

Resultatet blir unike produkt som forsterkar huda sine eigne forsvarsmekanismar, bl.a. ved at hudvaskprodukta ikkje fjernar feitt frå hud og hår. Sjampoar og såper med høg pH fjernar feitt frå huda. Det er svært skadeleg både for folk og dyr. Ved pH under 4,5, og i nærvær av organiske syrer, får skadelege bakteriar problem med å overleva, mens den nyttige normalfloraen blir lite påverka.
Kilde: https://optima-ph.no/om-optima-ph-produkter-for-folk/

Brow Bomber -Brynslaminering

Brow bomber er brynslaminering. Behandlingen gjør at brynshårene endrer hårstruktur, slik at brynene kommer tydeligere frem. Dette skaper muligheten for den perfekte formen på brynene, man opplever ofte en laminering som eit løft da blikket blir mer våkent. Farge er alltid inkluder i denne behandlingen.