Dermalux Lys Terapi.

Dermalux®-Flex behandlingen er en avslappende, smertefri opplevelse med påvist positiv effekt på humøret.
Gi deg muligheten til å nyte litt luksuriøs tid mens huden absorberer det energigivende lyset for å starte celle-regenerering og gjenopprette utstrålingen.

Dermalux® er et prisbelønnet behandlingssystem innen LED lysterapi.

Korleis virker det?
Sjølve behandlingen er ein avslappende, smertefri opplevelse med bevist humørforbedrende effekt. Nyt litt luksus egentid mens huden tar til seg det energigivende lyset som stimulerer cellefornyelse, roer ned irritasjon og gir ein fantastisk glød !
Du kan ta en behandling alene eller i kombinasjon med andre hudbehandlinger. Denne behandlingen er fin for dei som har akne eller rosacea, men også for dei som ønsker ei friskere hud og antiaging effekt.
Dermalux Flex kan brukes både til ansikt og kropp.

DERMALUX FLEX LED HAR TRE TYPER LYS:
-BLÅ 415NM.
-RØD 633NM.
-NÆR INFRARØDT LYS 830NM.

Blått lys 415nm
Bakteriedrepende virkning uten irritasjon.
– Reduserer kviser og uren hud.
– Forbedrer hudens klarhet
– Beroligende effekt for inflammatorisk hud
– Post prosedyre for å minimere kviser og infeksjon
– Bevist å styrke humøret og redusere tretthet.

Rødt lys 633nm
Stimulerer syntese av kollagen og elastin.
– Forbedrer hud tekstur og tone.
– Fremskynder cellefornyelse.
– Reduserer fine linjer.
– Øker naturlig hud fuktighet.
– Øker blodsirkulasjonen og oksygen tilførselen.
– Stimulerer lymfesystemet.
– Forbedrer og gjenoppretter optimal cellefunksjon.

Nær infrarødt lys 830nm
Hudforyngelse.
– Beroliger rødhet og irritasjon.
– Modulerer inflammatorisk respons.
– Fremskynder sårheling.
– Reduserer hevelse.
– Fremmer smertelindring.
– Ideell for den mest følsomme huden.

Optima pH

Hudvask og hudpleie med låg pH – pH4 bevarer den gode og normale bakterieflora og gjev hud i balanse
“Naturen skal kun hjelpes for at dens egen kraft skal virke”-Hippokrates-

Optima spelar på lag med naturen og vår filosofi er at produkta våre skal ha effekt i samsvar med økologiske prinsipp. Det gjer me ved at me tek vare på huda sitt naturlege forsvar. Låg pH (pH4) og bruk av organiske syrer styrer bakterieveksten bort frå skadelege bakteriar og sopp, samtidig som ein tek vare på dei gode bakteriane. Då hjelper me huda til å hjelpe seg sjølv, og me får me ei hud i balanse.

OPTIMAKONSEPTET
• Alle Optimaprodukta har pH 4.
Hud i balanse har låg pH (4-6), rikeleg med feittstoff og ein solid normalflora.
pH 4 i Optima er viktig for å halda vedlike denne balansen og reparera hud som er i ubalanse. Organiske syrer er viktige ingrediensar for å oppnå dette.

• Hemmande effekt på skadelege bakteriar og sopp i Optima skriv seg frå innhaldet av organiske syrer. Dette er syrer som finst i naturen og i mange nyttige matvarer. Eddik, sitroner, tranebær, tyttebær, molter og rognebær er slike produkt. Det fine med desse syrene er at dei ikkje skadar dei nyttige bakteriane.

• Alginat er ein viktig ingrediens.
Optima er einaste hudpleieserien som inneheld alginat som blir produsert frå tang og tare. Alginat er ein kjent ingrediens i spesialbandasjar for sårheling.

Resultatet blir unike produkt som forsterkar huda sine eigne forsvarsmekanismar, bl.a. ved at hudvaskprodukta ikkje fjernar feitt frå hud og hår. Sjampoar og såper med høg pH fjernar feitt frå huda. Det er svært skadeleg både for folk og dyr. Ved pH under 4,5, og i nærvær av organiske syrer, får skadelege bakteriar problem med å overleva, mens den nyttige normalfloraen blir lite påverka.
Kilde: https://optima-ph.no/om-optima-ph-produkter-for-folk/

Brow Bomber -Brynslaminering

Brow bomber er brynslaminering. Behandlingen gjør at brynshårene endrer hårstruktur, slik at brynene kommer tydeligere frem. Dette skaper muligheten for den perfekte formen på brynene, man opplever ofte en laminering som eit løft da blikket blir mer våkent. Farge er alltid inkluder i denne behandlingen.

Vippeløft med Lash Filler og farge

InLei sin innovative og unike vippeløft har tatt denne behandlingen til eit nytt nivå

• Det er kliniskt bevist ved forskingsinstitutt i Milano at Lash Filler behandling vil gi deg naturlig 24% tykkere vipper ved gjentatte behandlinger.
Her er det garantier ved 3 behandlinger med 4 veker mellom kvar behandling,.

• Grunnet permanenten og fikseringen kan vi garantere kundene en endring i vippekurve. Dette er ikke ulikt andre merker, men In Lei har komponert blandingen slik at den er mild, effektiv og vil sammen med filler 3 ikke være ødeleggende for de naturlige vippene.

• Produktene til In Lei produseres og pakkes i Italia og følger og opprettholder alle krav innenfor det strenge lovverket til EU. Mange av punktene i EU sitt lovverk følger vi også i Norge.

• Alle produktene har gått igjennom et flertall av tester på både forpakkning og innholdsfortegnelse. Noen tester som er utført er blandt annet Challenge test og Irritation test.

• Stabile produkter av høy kvalitet, slik at du kan føle deg heilt trygg med denne behandlingen.

Sko fra Basisfot

Vi tilbyr nå sko fra Basisfot. Dette er spesialdesignet sko for føtter med ulike problemstillinger som Hallux Valgus, hammer tær, hevelser og ellers andre problemer som kan oppstå i føttene. Skoene er utviklet av autoriserte fotterapeuter, fysioterapeuter og ortopeder. Det er brukt nøye utvalgte materialer i både skoen og i sålene for å gi best mulig avlastning, og for å ha ein sklisikker såle. Utvalgte modeller kan også innersålen skiftes ut med fotsenger. Vi selger også Sportssandalen, som har dokumentert virkning på kne, hofte, rygg og nakke plager. Denne er testet ut i helsesektoren og er ein mykje foretrukket sko for helsepersonell.

Vi flytter fra Fjellmøybuda og salongen få nytt navn

Sumstøl 135 Frisør og Velvære er det nye navnet og vi flytter inn nyrenoverte og flotte lokaler i gt.1 nr 135. Her vil du finne Frisør Lisa Sumstad og Hud og Fotterapeuten. Vi håper våre kjekke kunder vil finne seg godt til rette i den nye salongen. Velkommen innom.