Eteriske oljer fra Gry Hammer

MAGI
Visste du at MAGI er ordet for fordøyelse/mage på norrønt?

MAGI er ei eterisk oljeblanding som er utviklet med et ønske om å støtte din fordøyelse. Blandingen består av eteriske oljer som på ulike måter virker henholdsvis styrkende, krampeløsende, betennelsesdempende og beroligende.

Denne oljen er ferdig utblandet og kan brukes rett på huden. Smør 5-10 dråper på magen, 5-10 dråper for fotmassasje og  5 dråper under tungen ved behov. Ta 1-2 dråper på pulspunkt, 1+-20 dråper i fotbad/bad eller 30 dråper utblandet i 20 ml baseolje for å smøre/massere hele kroppen. NB! 1/2 dosering til barn mellom 4-12 år. Unngås av barn under 4 år.

Ingredienser:

Simmondsia Chinensis Seed Oil*/Jojoba*

Citrus Grandis Peel Oil*/Grapefrukt*

Mentha Piperita Oil*/Peppermynte*

Melissa Officinalis Leaf Oil*/Sitronmelisse*

Cymbopogon Flexuosus Oil*/Sitrongress*

Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil*/Kanelbark*

Helanthus Annuus Seed Oil*(ørliten mengde økologisk solsikkeolje som antioksidantbase for rosmarin, nødvendig i ekstraksjonsprosessen)

Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*/Rosmarin som antioksidant

Naturlig forekommende komponenter i eteriske oljer: Alcohol, Limonene, Citral, Cinnamal, Geraniul, Linalool, Citronellol, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Benzoate

*= økologisk

PS! Denne eteriske oljeblandingen inneholder Grapefrukt og sitrongress, som kan forårsake fotoallergiske eller fototoksiske reaksjoner i møte med direkte sollys. Selv om de er uttynnet i en baseolje, og faren er minimal, så bør du på generelt grunnlag smøre deg med oljeblandingen når huden ikke eksponeres for direkte sollys for å være sikker på at du ikke får en reaksjon

SJEL
Denne blandingen består av eteriske oljer som er blitt brukt i mange tusen år, i alle kulturer og alle religioner fordi de gjør det lettere å finne indre ro og en meditativ tilstand.

Bruk: Denne oljen er ferdig utblandet og kan brukes rett på huden. Fordel 5-10 dråper på tinninger, panne, nakken, halsen og brystet.  5-10 dråper for fotmassasje, 1-2 dråper på pulspunkt, 10-20 dråper i fotbad/bad eller 30 dråper utblandet i 20 ml baseolje for å smøre/massere hele kroppen. NB! Halv dosering til barn mellom 4-12 år.

Ingredienser:

Simmondsia Chinensis Seed Oil*/Jojoba*

Commiphora Myrra Oil*/Myrra*

Lavendula Angustifolia Herb Oil*/Lavendel*

Pseudotsuga Menziesii Branch Leave Oil*/Douglasgran*

Helichrysum Italicum Flower Oil*/Helichrysum*

Pelargonium Graveolens Oil*/Geranium*

Boswellia Carters Oil*/Frankincense*

Helianthus Annus Seed Oil* (Antioksidantbase/Solsikkeolje i ørsmå mengde i rosmarin antioksidant, nødvending i ekstraksjonsprosessen)

Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*/Rosmarin* (antioksidantbase)

Naturlig forekommende ingredienser i de eteriske oljene: Alcohol, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral, Coumarin

* = økologisk

KLAR
Med ønske om fokus og energi.
Eterisk oljeblanding bestående av sirkulasjonsfremmende og energigivede eteriske oljer, med en liten dråpe geranium for å runde og balansere duftbildet. I en base av økologisk jojobaolje slik at du kan ta den rett på huden.

Bruk:
Denne oljen er ferdig utblandet og kan brukes rett på huden. Fordel 5-10 dråper på tinninger, panne, nakken, halsen og brystet. 5-10 dråper for fotmassasje, 1-2 dråper på pulspunkt, 10-20 dråper i fotbad/bad eller 30 dråper utblandet i 20 ml baseolje for å smøre/massere hele kroppen. NB! 1/2 dosering til barn mellom 4-12 år.

PS! Denne eteriske oljeblandingen inneholder eteriske oljer fra sitrusfamilien som kan forårsake fotoallergiske eller fototoksiske reaksjoner i møte med direkte sollys. Selv om de er uttynnet i en baseolje så bør du på generelt grunnlag smøre deg med oljeblandingen når du ikke eksponeres for direkte sollys for å være sikker på at du ikke får en reaksjon.

Ingredienser:

Simmondsia Chinensis Seed Oil*/Jojoba*Baseolje for de eteriske oljene

Citrus Limon Peel Oil*/Sitron*

Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*/Rosmarin*

Citrus Sinensis Peel Oil Expressed*/Appelsin*

Citrus Bergamia Peel Oil Expressed*/Bergamott*

Pelargonium Graveolens Oil*/Geranium*

Piper Nigrum Fruit Oil*/Sort pepper*

Helianthus Annuus Seed Oil*/Base for antioksidant (rosmarin)

Naturlig forekommende komponenter i de eteriske oljene: Alcohol, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral

* = økologiskDRØM
Inneholder eteriske oljer som er kjent for sin beroligende og søvndyssende virkning på mange.

Bruk:
Denne oljen er ferdig utblandet og kan brukes rett på huden. Smør 5-10 dråper på ansikt, hals, nakke og bryst ved behov. Ta 1-2 dråper på pulspunkt, 10-20 dråper i fotbad/bad eller 30 dråper utblandet i 20 ml baseolje for å smøre/massere hele kroppen. NB! 1/2 dosering til barn mellom 4 og 12 år.

Ingredienser:

Simmondsia Chinensis Seed Oil*/Jojoba* som base for de eteriske oljene

Lavandula Angustifolia Herb Oil*/Lavendel

Vetiveria Zizanoides Root Oil*/Vetiver*

Commiphora Myrrha Oil*/Myrra*

Cananga Odorata Flower Oil*/Ylang-ylang*

Helianthus Annuus Seed Oil*/base for antioksidant(rosmarin)

Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*/rosmarin for antioksidant (så små mengder at det ikke virker oppkvikkende)

Naturlig forekommende ingredienser i de eteriske oljene: alcohol, linalool, benzyl benzoate, geraniol, farnesol, benzyl salicylate, limonene, coumarin, eugenol, benzyl alcohol

* = økologisk

Alle oljene som inneholder eteriske oljer er økologisk sertifisert/DEBIO-godkjente og meldt inn i CPNP.
Kilde:gryhammer.no
Artikkelbilde - Eteriske oljer fra Gry Hammer

Flere nyheter