Bloomy Drinks Forfriskende drikker uten tilsatt søtning og tilsatt naturlige urter og røtter.

Lett kullsyreholdig vann med 3 forskjellige smaker og funksjoner. Urteblandingene er fremstilt av det Svenske urtemedisinke institutt.

Urtene / Adaptogenene
Bloomy er på jakt etter de kuleste, smarteste og sunneste urtene, røttene og blomstene man kan finne.

Det som er felles for vekstene de putter på sine flasker er at de klassifiseres som adaptogener. Det høres kanskje litt komplisert ut, men betyr bare veldig enkelt at vekstene hjelper kroppen hjelpe seg selv.

Grape + Lemon /Life
Inneholder russisk rot og reinrot som hjelper kroppen opprettholde et sterkt immunforsvar. Smaksatt med grapefrukt.

Ingredienser: Vann med kullsyre, økologisk eplejuice, økologisk sitronjuice, russisk Rot (200mg/100ml), reinrot (100mg/100ml), aroma fra naturlig grapefrukt.


Pineapple + Lime /Power
Inneholder schisandra og russisk rot som hjelper kroppen å hente seg inn fysisk. Smaksatt med ananas.

Ingredienser: Vann med kullsyre, økologisk eplejuice, økologisk sitronsaft, russisk rot (200mg/100ml), schisandra (100mg/100ml), aroma fra naturlig ananas.

Elderflower + Gingern/Boost
Inneholder kvann og rosenrot som motvirker trøtthet og bidrar til optimal mental aktivitet. Smaksatt med hylleblomst og ingefær.

Ingredienser: Vann med kullsyre, økologisk eplejuice, økologisk sitronsaft, rosenrot (160mg/100ml), russisk rot (100mg/100ml), kvann (20mg/100ml), aroma fra naturlig ingefær og hylleblomst


Russisk rot
Dette er en fin liten rot som vokser i Sibir. Man har tradisjonelt brukt den for å hjelpe kroppen holde et sterkt immunforsvar samt bidra til fysisk og mental energi. I Russland har man f.eks. latt kosmonauter spise roten for å få i gang kroppen raskere når de har landet på jorden igjen. Med andre ord kan man si at denne roten er så full av flotte greier, at det holder hele veien til månen og tilbake.

Finnes i Boost, Life og PowerReinrot
Dette er er en urt som hjelper kroppen tilpasse seg til stressende situasjoner og som generelt styrker kroppens funksjoner. Navnet har den fått fra reinsdyrene i Sibir som graver opp planten og spiser den for å få styrke til å pare seg. Hvis du vil plukke den selv finner du den i Kazakstan. Alternativt kan du klatre opp på fjellkjeden Altai ved Mongolia.

Finnes i Life

Kvann
Denne roten kan du dra til fjells og plukke selv om du vil. Men om du ikke har tid til det, finnes det kvann i denne flasken. Den kalles ofte for fjellets dronning, bidrar til bedre fordøyelse og å få i gang appetitten.

Finnes i Boost

Schisandra
Et lite bær fra Kina som hjelper kroppen restituere og hente seg inn etter fysisk aktivitet. Ganske kult faktisk. Prøv den etter du har slått din motstander i tennis, etter en løpetur eller når du bare føler deg litt trøtt.

Finnes i Power

Bildet er lånt fra www.ohyes.no
Artikkelbilde - Bloomy Drinks Forfriskende drikker uten tilsatt søtning og tilsatt naturlige urter og røtter.

Flere nyheter